top of page

Algemene voorwaarden Smullen van Hapjes

 

Artikel 1 Algemeen

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle producten die Smullen van Hapjes (Bornsestaart 34B, 7597NE te Saasveld) KvK nummer 68440928, levert.

Door een bestelling te plaatsten via internet of anderszins gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van Smullen van Hapjes.

 

Artikel 2 Bestelling plaatsen

Een bestelling plaatsen kan via de mail of via Facebookpagina www.facebook.com/smullenvanhapjes. De bestelling is definitief als de bestelling is doorgenomen met de klant en er een aanbetaling is gedaan van 50% van de hapjesschalen. Als er vier dagen voor de opdracht nog geen aanbetaling is gedaan behoudt Smullen van Hapjes het recht om wijzigen aan te brengen of de opdracht te weigeren. Smullen van Hapjes behoudt zich het recht voor om te beslissen dat het volledige bedrag moet worden overgemaakt uiterlijk vier dagen voor de datum van opdracht.

De hapjesschalen kunnen worden afgehaald. Bij het afhalen is het vervoer van de hapjes op eigen risico.

Smullen van Hapjes is niet verantwoordelijk voor leverings-, of communicatieproblemen veroorzaakt door verkeerd doorgegeven informatie.
De bestelling zoals via de mail of chat staat beschreven is na akkoord bindend. De prijs in de mail of chat is de geldende prijs. Wijzigingen en dergelijke kunnen consequenties hebben voor de prijs die in de mail of chat staat aangegeven. Smullen van Hapjes behoud dan ook het recht om de prijs naar aanleiding van veranderingen en dergelijke aan te passen.
Prijswijzigingen zijn voorbehouden aan Smullen van Hapjes.

 

Artikel 3 Betaling

Totdat de producten volledig betaald zijn blijven de producten eigendom van Smullen van Hapjes. De hapjesschalen kunnen contant betaald worden bij het afhalen en er kan een overschrijving gedaan worden tnv Smullen van Taart, KNAB NL13KNAB0257243186 . Bij overschrijving graag vermelden van opgegevene omschrijving/  factuurnummer. De aanbetaling wordt van het totaalbedrag afgehaald.

 

Artikel 4 Bestelling annuleren

Tot uiterlijk een week van te voren kunnen de hapjesschalen kosteloos geannuleerd worden per mail of chat. Bij annulering van de opdracht binnen een week worden de eventueel gemaakte kosten in rekening gebracht.

Smullen van Hapjes is een eenmansbedrijf. Bij ziekte, familieomstandigheden of andere zwaarwegende privé aangelegenheden waardoor een opdracht niet door kan gaan wordt u zo snel mogelijk geïnformeerd. In overleg met de klant kijken we wat er eventueel geregeld kan worden. Bij vooruit betalen zal het bedrag terug gestort worden op het bankrekeningnummer van de klant. Dit kan echter nooit meer zijn als het bedrag voor de opdracht vooraf overeengekomen.

 

Artikel 5 Verzending

Er worden geen producten verzonden. Het is mogelijk om op afspraak de producten af te halen aan de Bornsestraat 34B te Saasveld. Bezorgen van de hapjesschalen is ook mogelijk. De kosten hiervan bedragen €0,25 per gereden kilometer vanaf Bornsestraat 34B te Saasveld.

 

Artikel 6 Prijzen

De prijzen op de site zijn inclusief BTW. De prijzen op de site kunnen afwijken van de prijzen in de offerte. Dit kan te maken hebben met door de klant gevraagde aanpassingen van de schalen. De prijzen in de offerte zijn de juiste prijs. Graag legt Smullen van Hapjes de klant het verschil in prijs uit.

 

 

Artikel 7 Klachten

Als u niet tevreden bent over een hapjesschaal of ander product dient de klant dit direct of maximaal 12 uur na levering te melden bij Smullen van Hapjes. Smullen van Hapjes is niet verantwoordelijk voor het vervoer van de hapjesschalen of de condities waarbij de hapjesschalen bewaard worden (thuis of op locatie). Er dienen een aantal hapjes bewaard te blijven om zo de klacht te kunnen aantonen.

Zijn er andere klachten omtrent kwaliteit, smaak, etc. meldt dit dan zo snel mogelijk om eventueel tot een oplossing te kunnen komen.

 

Artikel 8 Privacy

Smullen van Hapjes gaat zorgvuldig met de privacy van de klant om. Smullen van Hapjes garandeert de klant dat persoonlijke informatie vertrouwelijk behandeld wordt. We gebruiken de gegevens van de klant om de bestelling zo zorgvuldig mogelijk af te handelen.

 

Artikel 9 Rechten

Alle rechten van de foto’s zijn voorbehouden aan Smullen van Hapjes.

Door hapjes te bestellen bij Smullen van Hapjes gaat u automatisch akkoord met de bovenstaande algemene voorwaarden.

bottom of page