top of page

Algemene voorwaarden Smullen Van Taart

 

Artikel 1 Algemeen

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle producten die Smullen van Taart (Bornsestaart 34B, 7597NE te Saasveld), KvK nummer 68440928, levert.

Door een bestelling te plaatsten via internet of anderszins gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van Smullen van Taart.

 

Artikel 2 Bestelling plaatsen

Een bestelling plaatsen kan via de mail of via Facebookpagina www.facebook.com/smullenvantaart. De bestelling is definitief als de bestelling is doorgenomen met de klant en er een aanbetaling is gedaan van 50% van de taart. Als er vier dagen voor de taartopdracht nog geen aanbetaling is gedaan behoudt Smullen van Taart het recht om wijzigen aan te brengen of de opdracht te weigeren. Smullen van Taart behoudt zich het recht voor om te beslissen dat het volledige bedrag moet worden overgemaakt uiterlijk vier dagen voor de datum van taartopdracht.

De taartopdrachten kunnen worden afgehaald. Bij het afhalen is het vervoer van de taart op eigen risico.

Smullen van Taart is niet verantwoordelijk voor leverings-, of communicatieproblemen veroorzaakt door verkeerd doorgegeven informatie.
De bestelling zoals via de mail of chat staat beschreven is na akkoord bindend. De prijs in de mail of chat is de geldende prijs. Wijzigingen en dergelijke kunnen consequenties hebben voor de prijs die in de mail of chat staat aangegeven. Smullen van Taart behoud dan ook het recht om de prijs naar aanleiding van veranderingen en dergelijke aan te passen.
Prijswijzigingen zijn voorbehouden aan Smullen van Taart.

 

Artikel 3 Betaling

Totdat de producten volledig betaald zijn blijven de producten eigendom van Smullen van Taart. De taartopdrachten kunnen contant betaald worden bij het afhalen en er kan een overschrijving gedaan worden tnv Smullen van Taart, KNAB NL13KNAB0257243186 . Bij overschrijving graag vermelden van opgegeven omschrijving of eventueel factuurnummer. Smullen van Taart vraag standaard een aanbetaling van ca 50%. De aanbetaling wordt van het totaalbedrag afgehaald.

 

Artikel 4 Bestelling annuleren

Tot uiterlijk een week van te voren kan de taart kosteloos geannuleerd worden per mail of chat. Bij annulering van de taartenopdracht binnen een week worden de eventueel gemaakte kosten in rekening gebracht.

Smullen van Taart is een eenmansbedrijf. Bij ziekte, familieomstandigheden of andere zwaarwegende privé aangelegenheden waardoor een taartopdracht niet door kan gaan wordt u zo snel mogelijk geïnformeerd. In overleg met de klant kijken we wat er eventueel geregeld kan worden. Bij vooruit betalen zal het bedrag terug gestort worden op het bankrekeningnummer van de klant. Dit kan echter nooit meer zijn als het bedrag voor de taartopdracht vooraf overeengekomen.

 

Artikel 5 Verzending

Er worden geen producten verzonden. Het is mogelijk om op afspraak de producten af te halen aan de Bornsestraat 34B te Saasveld.

 

Artikel 6 Prijzen

De prijzen op de site zijn inclusief BTW. De prijzen op de site kunnen afwijken van de prijzen in de offerte. Dit kan te maken hebben met verschillende vullingen, taartdecoraties, etc. De prijzen in de offerte zijn de juiste prijs. Graag legt Smullen van Taart de klant het verschil in prijs uit wanneer nodig.

 

 

Artikel 7 Klachten

Als u niet tevreden bent over een taart of ander product dient de klant dit direct of maximaal 12 uur na levering te melden bij Smullen van Taart. Smullen van Taart is niet verantwoordelijk voor het vervoer van de taart of de condities waarbij de taart bewaard wordt thuis of op locatie. Er dient een stukje taart bewaard te blijven om zo de klacht te kunnen aantonen.

Zijn er andere klachten omtrent kwaliteit, smaak, etc. meld dit dan zo snel mogelijk om eventueel tot een oplossing te kunnen komen.

 

Artikel 8 Privacy

Smullen van Taart gaat zorgvuldig met de privacy van de klant om. Smullen van Taart garandeert de klant dat persoonlijke informatie vertrouwelijk behandeld wordt. We gebruiken de gegevens van de klant om de bestelling zo zorgvuldig mogelijk af te handelen.

 

Artikel 9 Rechten

Alle rechten van de foto’s zijn voorbehouden aan Smullen van Taart. De taarten worden uniek gemaakt, naar de wensen van de klant.

Door een taart te bestellen bij Smullen van Taart gaat u automatisch akkoord met de bovenstaande algemene voorwaarden.

Artikel 10 Workshops
Bij workshops moet er zelf gezorgd worden voor deelnemers. Dit is vanaf 3 deelnemers tot en met 8 deelnemers. Workshops kunnen gehouden worden op een door u gekozen locatie. Deze heeft dan voldoende werkruimte nodig (reken ongeveer op 60cmX60cm oppervlake per persoon, plus 80cm2-100cm2  extra oppervlakte voor materialen zoals uitstekers),  tevens stromend water, prullenbak, stoelen en een makkelijk bereikbaar toilet. Eventueel een koelkast.

Workshops kunnen ook gehouden worden in de werkruimte van Smullen van Taart te Saasveld. Ook hierbij moet er zelf voor deelnemers gezorgd worden. Dit kan vanaf 2 tot maximaal 6 deelnemers.

Workshops kunnen geboekt worden via het contactformulier of Facebook chat.

Alle benodigde materialen zitten bij de genoemde prijs in.

Een workshop duurt maximaal 4 uur, hierdoor is wellicht niet alles mogelijk wat u in gedachten heeft.

Een eventueel puzzelplaatje op een taart maken kan, hiervoor moet u zelf drie printjes meenemen. van deze printjes moet er één al in losse onderdelen zijn geknipt.

De workshop is definitief wanneer deze is doorgenomen met de klant en de aanbetaling van 50% minimaal een week voor aanvang betaald is. Wordt deze aanbetaling niet voldaan, dan heeft Smullen van Taart het recht de workshop te laten vervallen.
Een workshop kan kosteloos geannulleerd worden tot een week voor aanvang. Tot vier dagen voor aanvang krijgt u 50%van de aanbetaling retour. Van één tot en met drie dagen voor aanvang heeft u geen recht meer op restitutie. Wel is het mogelijk zelf een vervanging te zoeken voor de persoon/ personen die uitvalt/ uitvallen.

bottom of page